Laadpaal plaatsen in gemeente Oisterwijk

De gemeente Oisterwijk zet zich in voor een betere leefomgeving en wil haar inwoners stimuleren om duurzamere keuzes te maken. Als duurzame energieleverancier kan ENGIE dit alleen maar aanmoedigen! We zien al dat steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid door een elektrische auto aan te schaffen. ENGIE wil de inwoners van de gemeente Oisterwijk voorzien van plekken om hun auto op te laden. Dit doen wij door laadpalen te plaatsen op plekken waar u ze nog mist. Dit kan bij uw woning zijn, maar ook op een openbare parkeerplaats of bij uw werk.


Woont u in de gemeente Oisterwijk? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan en laat deze plaatsen door ENGIE. U kunt dan op een vertrouwde plek elektrisch tanken. Bovendien helpt u mee een netwerk aan oplaadpunten te creëren. Zo wordt elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk! Alles wat u moet weten over onze laadpalen vindt u op deze pagina, zodat u snel weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Oisterwijk.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oisterwijk.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oisterwijk mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oisterwijk een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Oisterwijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oisterwijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Broekzijde, De Logt, Heikant, Heiligeboom, Heukelom, Heuvelstraat, Hild, Laag-Heukelom, Moergestel, Oisterwijk, Oisterwijkse Hoeven, Stokske, Vinkenberg en Zelt.