Laadpaal plaatsen in gemeente Oirschot

Duurzaamheid staat in de gemeente Oirschot hoog op de agenda. De gemeente heeft als motto ‘monument in het groen’ en wil het leven in dit monument natuurlijk zo groen mogelijk houden. Als voorloper op het gebied van duurzame energie helpt ENGIE de gemeente Oirschot graag mee om duurzamer te worden. Dit doen wij bijvoorbeeld door het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s, om elektrisch vervoer toegankelijk te maken voor meer mensen. U kunt hieraan meewerken door zelf een laadpaal te laten plaatsen in uw gemeente!


Bent u al elektrisch rijder? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Oirschot. Wij zijn bevoegd om overal binnen uw gemeente laadpalen te plaatsen. Dus of u nu een laadpunt bij uw woning wilt of misschien wel langs de openbare weg, wij realiseren het voor u! Alle informatie over onze laadpalen vindt u hieronder. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Oirschot hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oirschot.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boterwijk, Evenheuvel, Hedel, Hoogeind, Huygevoort, Kattenberg, Kuikseind, Lieveld, Middelbeers, Neereind, Oirschot, Oost West en Middelbeers, Oostelbeers, Pandgat, Polsdonken, Snepseind, Spoordonk, Straten, Theetuin, Tregelaar, Voorteind en Westelbeers.