Laadpaal plaatsen in gemeente Oegstgeest

Duurzaamheid is voor gemeente Oegstgeest een belangrijk punt op de agenda. Hun plannen voor een groene toekomst staan beschreven in 'Toekomstvisie 2020'. Hier staat alles in over het lokaal opwekken van duurzame energie, duurzaam inkopen en aanbesteden door de gemeente en een vergroting van het besef én de mogelijkheden voor inwoners van Oegstgeest om duurzaam te (ver)bouwen. ENGIE is erg blij met de inzet van de gemeente Oegstgeest. Als groene energiemaatschappij weten wij hoe belangrijk het is om samen te werken aan een duurzame toekomst. Daarom zullen we overal in de gemeente Oegstgeest laadpalen plaatsen. Hierdoor wordt niet alleen elektrisch tanken, maar ook elektrisch rijden een stuk gemakkelijker!


Werk mee aan een duurzame toekomst: laat een elektrische laadpaal plaatsen in gemeente Oegstgeest! Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Op deze pagina hebben wij alvast alle informatie verzameld die u nodig heeft.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Oegstgeest.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oegstgeest.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oegstgeest een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Oegstgeest hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.