Laadpaal plaatsen in gemeente Nuth

De gemeente Nuth werkt al sinds 2014 aan een duurzame gemeente door het project ‘’‘t Nuth van duurzame energie’’. Hierbij wordt gedacht aan energiebesparingen, veiligheid en een gezonde leefomgeving, onder andere met elektrisch vervoer. Een goede ontwikkeling, vinden wij. ENGIE plaatst door heel Nederland laadpalen om het elektrisch rijden mogelijk te maken voor iedereen. Doordat steeds meer mensen elektrisch gaan rijden ontstaat er een verminderde uitstoot van CO2, belangrijk voor iedereen omdat hierdoor een gezondere leefomgeving ontstaat.

Helpt u Nederland mee om duurzamer te worden door meer laadpalen te plaatsen, waaronder in gemeente Nuth? Vraag dan nu een laadpaal aan. Wij voldoen aan alle eisen om laadpalen te plaatsen in Nuth. Wij kunnen een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of langs een openbare weg. Hieronder vindt u meer informatie over het plaatsen van de laadpalen.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nuth.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Nuth mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nuth een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nuth hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Nuth.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aalbeek, Arensgenhout, Brommelen, Grijzegrubben, Groot Haasdal , Haasdal , Helle, Hellebroek, Hommert, Hulsberg, Hunnecum, Kamp, Kathagen, Klein Haasdal , Kleingenhout, Laar, Leeuw, Nierhoven, Nuth, Oensel, Op de Bies, Schimmert, Swier, Terstraten, Tervoorst, Vaesrade, Vink en Wijnandsrade.