Laadpaal plaatsen in gemeente Nunspeet

De gemeente Nunspeet vindt, net als vele andere gemeenten in Nederland, het thema duurzaamheid erg belangrijk. Samen met inwoners en bedrijven wil de gemeente werken aan een gezondere leefomgeving. Niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties. Dit vinden we bij ENGIE een mooi streven. Als groene energieleverancier zetten wij ons in voor een duurzame toekomst. Hoe we dit doen? Door in heel Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar is. En u kunt hierbij helpen!

Stuur vandaag nog een aanvraag in voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Nunspeet. Wij voldoen aan alle vereisten die uw gemeente heeft gesteld. Hierdoor kunt u zelf kiezen waar u een laadpaal wilt laten plaatsen. Bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg? ENGIE maakt het mogelijk! Op deze pagina hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Samen naar een duurzaam Nunspeet. U helpt toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Nunspeet.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nunspeet.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Nunspeet mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nunspeet een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Nunspeet hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Nunspeet ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten.