Laadpaal laten plaatsen in gemeente Nuenen c.a.

De gemeente Nuenen c.a. heeft een ambitieuze doelstelling op het gebied van duurzaamheid. De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat de gemeente in dat jaar minstens zoveel duurzame energie moet opwekken als ze verbruikt. Een manier om hier als inwoner aan mee te werken, is door in een duurzame, elektrische auto te gaan rijden. Om elektrisch rijden toegankelijker te maken, kunt u door ENGIE een laadpaal laten plaatsen waar u dat wilt. Op uw oprit, op de parkeerplaats bij uw werk en zelfs langs de openbare weg! Op deze manier creëren we samen een netwerk van laadpalen, waardoor elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk wordt!


Bent u al in het bezit van een elektrische auto of overweegt u over te stappen? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Nuenen c.a.! Informatie over onze laadpalen en het aanvragen ervan vindt u op deze handige pagina. Wel zo prettig, want zo weet u snel waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Nuenen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nuenen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nuenen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Nuenen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.