Laadpaal plaatsen in gemeente Noordwijkerhout

De gemeente Noordwijkerhout vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom stimuleert zij het gebruik van elektrische auto's. Elektrisch rijden is namelijk niet alleen heel stil, maar ook beter voor het milieu en de leefomgeving omdat er geen uitlaatgassen bij vrijkomen. Steeds meer mensen beseffen zich dit. Omdat elektrisch rijden steeds vaker voorkomt, is het belangrijk dat er genoeg plekken zijn waar uw auto kan worden opgeladen. Als groene energiemaatschappij helpen wij graag mee met het stimuleren van deze goede ontwikkeling. Daarom hebben wij besloten om overal in de gemeente Noordwijkerhout laadpalen te plaatsen! Wat dat betekent? U stuurt een aanvraag in en bepaalt waar de laadpaal moet komen te staan: ENGIE regelt de rest!

Wist u dat ENGIE niet alleen laadpalen op openbare plekken in gemeente Noordwijkerhout plaatst, maar ook gewoon bij u thuis? Zo heeft u het gemak van een laadpaal altijd in de buurt! Meer weten? Op deze pagina hebben wij alle belangrijke informatie verzameld die u moet weten.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Noordwijkerhout mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Noordwijkerhout hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Noordwijkerhout ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Zilk, Halfweg, Noordwijkerhout en Ruigenhoek.