Laadpaal plaatsen in gemeente Noordwijk

Allemaal willen we een schone en leefbare omgeving, voor nu en de toekomst. Dat is de reden dat de gemeente Noordwijk samenwerkt met de regiogemeenten om CO2-uitstoot fors te verlagen. De gemeente stimuleert inwoners met het besparen van energie, zonnepanelen en duurzaam verbouwen. ENGIE is enthousiast over de manier waarop de gemeente dit aanpakt. Als groene energieleverancier stimuleren wij het schone energieverbruik in de gemeente door laadpalen te plaatsen in gemeente Noordwijk, om zo het elektrisch rijden bereikbaarder te maken.

Wilt u ook een laadpaal laten plaatsen om zo makkelijker de overstap te maken naar elektrisch rijden? ENGIE regelt het voor u! We voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen om een laadpaal te plaatsen in de gemeente Noordwijk en helpen u aan schone energie. Het is mogelijk een laadpaal te plaatsen op uw eigen grond, bij uw bedrijf of langs de openbare weg. Samen op weg naar een schone toekomst!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Noordwijk.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Noordwijk een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Noordwijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Noordwijk ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Klei, Noordwijk, Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen.