Laadpaal plaatsen in gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder heeft, net als vele andere gemeenten in Nederland, de ambitie om over een aantal jaar volledig energieneutraal te zijn. ENGIE wil de gemeente Noordoostpolder helpen om dit doel te behalen. Want alleen samen kun je werken aan een duurzame toekomst! Eén manier om naar dit doel toe te werken is door af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Elektrisch rijden is een goed alternatief voor rijden op reguliere brandstof én beter voor onze leefomgeving. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor deze vorm van vervoer. Wij stimuleren deze ontwikkeling door overal in de gemeente Noordoostpolder laadpalen te plaatsen. Hierdoor wordt elektrisch tanken straks net zo bereikbaar als 'gewoon' tanken!


Zet u ook die eerste stap naar een duurzame toekomst? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Noordoostpolder! Hieronder hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld, zodat u straks precies weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Noordoostpolder.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Noordoostpolder mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Noordoostpolder een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Noordoostpolder hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Noordoostpolder.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bant, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Schokland en Tollebeek.