Laadpaal plaatsen in gemeente Noordenveld

Gemeente Noordenveld is, net als veel andere Drentse gemeenten, flink aan de weg aan het timmeren wat duurzaamheid betreft. De doelstelling is in 2020 een vermindering van de uitstoot van CO2 bereiken van 20% ten opzichte van 1990, dit zal richting 2050 moeten oplopen tot zo’n 85% vermindering van de uitstoot. Om de doelstellingen te bereiken, wil gemeente Noordenveld inzetten op groene mobiliteit. Binnen dit groene karakter vervult het faciliteren van elektrisch rijden een duidelijke rol. Zo zijn er al een aantal oplaadpunten ten behoeve van elektrische auto’s geplaatst binnen de gemeente. Een mooi initiatief, vinden wij bij ENGIE. Maar om elektrisch vervoer echt voor iedereen bereikbaar te maken, helpen we graag een handje!

Wij kunnen binnen gemeente Noordenveld waar u maar wilt een laadpaal plaatsen. Thuis, op uw werk of langs één van de openbare wegen in de gemeente. Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Noordenveld stelt aan het plaatsen van laadpalen. Meer weten? Belangrijke informatie over de aanvraag van een laadpaal vindt u hier!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Noordenveld.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Noordenveld een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Noordenveld hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Noordenveld.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Altena, Alteveer, Amerika, Boerelaan, De Horst, De Pol, Een, Een-West, Foxwolde, Huis ter Heide, Langelo, Leutingewolde, Lieveren, Matsloot, Nietap, Nieuw-Roden, Norg, Peest, Peize, Peizermade, Peizerwold, Roden, Roderesch, Roderwolde, Sandebuur, Steenbergen, Terheijl, Veenhuizen, Westervelde en Zuidvelde.