Laadpaal plaatsen in gemeente Noord-Beveland

Noord-Beveland is een bijzondere gemeente. Dit voormalige eiland is met drie dammen en een brug met het vasteland verbonden. Met een oppervlakte van 120,29 km² en ruim 7000 inwoners is het één van de dunst bevolkte gebieden van Nederland. De inwoners van Noord-Beveland vinden duurzaamheid een belangrijk goed. Het is dan ook niet voor niets dat het gemeentebestuur zich hard maakt voor het terugdringen van de CO2-uitstoot. Steeds meer inwoners kiezen dan ook voor elektrisch rijden. ENGIE vindt dit een goede ontwikkeling. Als groene energiemaatschappij willen wij Noord-Beveland daarom hierin steunen. Door overal in de gemeente elektrische laadpalen te plaatsen, wordt elektrisch tanken straks net zo normaal als het reguliere tanken.

Samen werken we aan een groene toekomst! Vraag vandaag nog de plaatsing van een laadpaal aan in de gemeente Noord-Beveland. U kunt zelf kiezen waar het oplaadpunt komt te staan. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk of langs één van de grote wegen in de gemeente. Uiteraard voldoen wij aan alle eisen die Noord-Beveland stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Meer weten? Hieronder hebben wij handige informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Noord-Beveland.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Noord-Beveland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Noord-Beveland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Noord-Beveland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene, Plankendorp, Stroodorp en Wissenkerke.