Laadpaal plaatsen in gemeente Nissewaard

Gemeente Nissewaard heeft duurzaamheid blijvend op de agenda gezet en probeert duurzamer te worden samen met haar inwoners en ondernemers. Steeds meer bewoners renoveren hun woning duurzaam en het bedrijfsleven zoekt naar de beste alternatieven van schone energie. Het resultaat van de gezamenlijke inspanningen is een verminderde CO2-uitstoot en een collectief lager energieverbruik. ENGIE is blij met deze initiatieven. Als groene energieleverancier zien wij toekomst in verduurzaming, met name in elektrisch vervoer. Daarom leggen we in regio Nissewaard een netwerk van laadpalen aan. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Nissewaard? ENGIE voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen en regelt het voor u. Wij kunnen op bijna alle locaties een laadpaal plaatsen in gemeente Nissewaard. Dit kan bij uw woning, bij uw werk of in openbare ruimte. Samen werken we aan de leefbaarheid, aantrekkelijkheid en de toekomst van de gemeente Nissewaard.Op deze pagina hebben wij alvast alle informatie verzameld die u nodig hebt.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Nissewaard om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Nissewaard.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nissewaard een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nissewaard hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Nissewaard.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 2e Vlotbrug, Abbenbroek, Beerenplaat, Biert, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Oudenhoorn, Simonshaven, Spijkenisse en Zuidland.