Laadpaal plaatsen in gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen wil in 2045 een energieneutrale gemeente zijn. Eén manier om dit doel te bereiken is door het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Dit kan door over te stappen van rijden op fossiele brandstoffen naar rijden op elektriciteit. ENGIE wil deze transitie graag stimuleren omdat het bijdraagt aan een groenere samenleving. Hoe? Door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in Nijmegen, maar ook in de rest van Nederland. Zo kunt u altijd en overal elektrisch tanken!

Zet u ook de eerste stap naar een groener toekomst? Stuur dan vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Nijmegen. Wij voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door uw gemeente dus u kunt overal een laadpaal laten plaatsen. Wilt u een laadpaal bij u thuis? Of op uw werk? ENGIE regelt het! Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Nijmegen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nijmegen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nijmegen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nijmegen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Nijmegen ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Zand, Koudenhoek, Lent, Nijmegen en Vossenpels.