Laadpaal plaatsen in gemeente Nijkerk

Uit de ‘Nationale monitor duurzame gemeenten’ blijkt dat de gemeente Nijkerk de op één na grootste verbetering in duurzaamheid heeft bereikt van de 388 gemeenten. Dit laat zien dat de gemeente Nijkerk zich vol inzet voor een duurzame samenleving. ENGIE vindt dit fantastisch nieuws! Als groene energieleverancier zetten wij ons ook in voor een duurzame toekomst. Op dit moment is de transitie naar elektrisch rijden gaande en dit willen we graag stimuleren omdat het bijdraagt aan een gezondere samenleving. Dit doen we door in heel Nederland laadpalen te plaatsen. Op deze manier wordt elektrisch rijden straks voor iedereen bereikbaar!

Wilt u een laadpaal plaatsen bij u thuis? Of op uw werk? ENGIE regelt het! Wij voldoen aan alle voorwaarden voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Nijkerk. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Op naar een groenere gemeente Nijkerk. U helpt toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Nijkerk om in deze gemeente te plaatsen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nijkerk.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Nijkerk, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nijkerk hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Nijkerk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Woud, Achterhoek, Appel, De Veenhuis, Doornsteeg, Driedorp, Hoevelaken, Holk, Holkerveen, Kruishaar, Nekkeveld, Nijkerk, Nijkerkerveen, Prinsenkamp en Slichtenhorst.