Laadpaal plaatsen in gemeente Nieuwkoop

Gemeente Nieuwkoop vindt een duurzame leefomgeving belangrijk. Daarom zijn zij actief bezig met het stimuleren van energiebesparing en het formuleren van een milieuvriendelijker beleid. Projecten als Duurzaam Ondernemen Nieuwkoop (DON), de duurzaamheidsmarkt en de oprichting van een duurzaamheidsloket laten zien hoeveel energie Nieuwkoop steekt in een duurzame gemeente. ENGIE vindt duurzaamheid net zo belangrijk als gemeente Nieuwkoop. Wij beseffen ons dat een groene toekomst alleen haalbaar is wanneer we er samen hard aan werken. Daarom hebben wij besloten om de gemeente Nieuwkoop een handje te helpen. Door overal in de gemeente laadpalen voor elektrische voertuigen te plaatsen, willen we elektrisch rijden onder de inwoners stimuleren.

Wilt u een laadpaal laten plaatsen bij u thuis, uw werk of op een andere plek in gemeente Nieuwkoop? ENGIE helpt u graag! Doordat wij voldoen aan alle gestelde eisen, kunnen we een laadpaal snel, voordelig en professioneel plaatsen. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alvast alle belangrijke informatie verzameld.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nieuwkoop hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Nieuwkoop.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achttienhoven, Blokland, Korteraar, Langeraar, Meije, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordeinde, Noorden, Noordse Dorp, Noordsebuurt, Papenveer, Slikkendam, Ter Aar, Vrijhoeven, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat, Zevenhoven en Zuideinde.