Laadpaal plaatsen in gemeente Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein ziet in dat elektrisch rijden de toekomst is. Elektrisch vervoer heeft geen uitlaatgassen, is stil, vermindert CO2-uitstoot en maakt ons minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Het enige nadeel van elektrisch rijden is dat ‘tanken’ soms lastig kan zijn. Maar is dit nog wel zo? ENGIE is druk bezig met het plaatsen van elektrische laadpalen in heel Nederland, dus ook in Nieuwegein. Zo wordt elektrisch rijden straks net zo toegankelijk als ‘gewoon’ rijden.

Wilt u bijdragen aan de duurzaamheid van Nieuwegein door over te stappen op een elektrische auto? Laat dan door ENGIE een laadpaal plaatsen in gemeente Nieuwegein. Wij voldoen aan alle eisen voor het plaatsen van elektrische oplaadpalen. Of u nou een laadpaal wilt op uw erf, op uw werk of ergens langs de openbare weg binnen de gemeente: wij kunnen het voor u regelen! We hebben op deze pagina alvast wat handige informatie voor u uitgezocht, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Nieuwegein.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nieuwegein.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Nieuwegein mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nieuwegein een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nieuwegein hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.