Laadpaal plaatsen in gemeente Neerijnen

In het kader van verduurzaming vindt de gemeente Neerijnen het belangrijk dat inwoners nu al de mogelijkheid hebben om hun elektrische auto te laden. Daarom zijn er in de gemeente al enkele laadpalen te vinden. Dit vinden we bij ENGIE fantastisch! Elektrisch rijden draagt namelijk bij aan een gezondere leefomgeving. Niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties! Om deze ontwikkeling te stimuleren wil ENGIE overal in Nederland laadpalen plaatsen. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over het elektrisch tanken.

Wilt u ook meer laadpalen bij u in de buurt? Stuur dan nu een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Neerijnen! Wij kunnen een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg. ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die zijn gesteld door uw gemeente zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Neerijnen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Neerijnen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Crob, Est, Haaften, Hattelaar, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Snelleveld, Tuil, Varik, Waardenburg en Zonnewijnen.