Laadpaal plaatsen in gemeente Nederweert

Nederweert is al een poosje bezig met duurzaamheid. Dit bestaat voornamelijk uit het gebruik van zonnepanelen verspreid door de hele gemeente. Steeds meer mensen gaan ook denken om duurzaamheid en aan de toekomst. Daar zijn wij erg blij mee! Wat ook opvalt, is dat elektrisch rijden in de gemeente aan terrein wint. Een goede ontwikkeling, vinden we bij ENGIE. Om elektrisch rijden voor meer inwoners van Nederweert interessant te maken, plaatsen we overal laadpalen. Wat dacht u van een laadpaal bij u in de buurt? Zo kunt u comfortabel de weg op en hoeft u zich tijdens een autorit geen zorgen te maken over een lege accu.

Vraag vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Nederweert. U kunt zelf aangeven waar u een laadpaal zou willen hebben. ENGIE voldoet namelijk aan alle regels die Nederweert stelt om een oplaadpunt te plaatsen bij u thuis, op uw werk en langs de openbare weg. Hieronder vindt u alvast alle benodigde informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Nederweert en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Nederweert.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Nederweert mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Nederweert een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Nederweert hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Nederweert.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bosserstraat, De Nieuwe Hoeven, Eind, Hoeven, Horick, Hulsen, Kampershoek, Klaarstraat, Kraan, Kreijel, Leveroy, Mildert, Nederweert, Nederweert-Eind, Nieuw- en Winnerstraat, Ospel, Ospeldijk, Roeven, Schoor, Strateris en Waatskamp.