Laadpaal plaatsen in gemeente Neder-Betuwe

Bij Gemeente Neder-Betuwe staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo hebben zij zichzelf als doel gesteld om in 2021 voor 50% energieneutraal te zijn. Dit doel kan onder andere bereikt worden door energie te besparen en minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Elektrisch rijden is een goed alternatief voor rijden op diesel of benzine omdat het geen beroep doet op de teruglopende olievoorraden en geen schadelijke uitstootgassen veroorzaakt. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor deze vorm van vervoer. ENGIE juicht deze ontwikkeling, als koploper van vergroening in de energiemarkt, zeker toe! Daarom willen wij in heel gemeente Neder-Betuwe en de rest van Nederland een netwerk aan laadpalen plaatsen. Zo kunt u overal elektrisch tanken!

Zet u ook die eerste stap naar een duurzamere toekomst? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Neder-Betuwe! U kunt een laadpaal laten plaatsen op uw werk, bij u thuis of een andere door u gekozen locatie. ENGIE voldoet namelijk aan alle eisen die zijn gesteld door deze gemeente. Meer weten? Hieronder hebben wij alle handige informatie voor u verzameld. Een groenere toekomst? Die begint vandaag!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Neder-Betuwe om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Neder-Betuwe.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Neder-Betuwe.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Neder-Betuwe een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Neder-Betuwe hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Neder-Betuwe.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Den Akker, Dodewaard, Echteld, Eldik, Hien, Hoogbroek, IJzendoorn, Kesteren, Lede en Oudewaard, Leutes, Ochten, Ooij, Opheusden en Wely.