Laadpaal plaatsen in gemeente Mook en Middelaar

Gemeente Mook en Middelaar heeft een milieubeleidsplan opgesteld waarin duurzaamheid uitgebreid aan bod komt. Er wordt onder andere gedacht aan zonne-energie, windenergie en verduurzaming van het verkeer. Steeds meer mensen beginnen langzamerhand met elektrisch rijden. Een goede ontwikkeling, vinden wij bij ENGIE. Omdat ook wij graag zien dat gemeente Mook en Middelaar haar duurzaamheidsdoelstellingen behaalt, maken we elektrisch rijden voor meer mensen bereikbaar. Dat doen we door laadpalen te plaatsen overal in de gemeente, zodat mensen die elektrisch rijden gemakkelijk hun auto kunnen opladen.

U kunt aangeven waar u graag een laadpaal zou willen hebben. ENGIE voldoet aan alle regels om laadpalen te plaatsen in de gemeente Mook en Middelaar. Rijdt u elektrisch en heeft u een laadpaal nodig bij u in de buurt? Geef het ons nu aan en wij regelen het voor u! Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Hieronder vindt u informatie over het plaatsen van een laadpaal. Samen gaan we voor een duurzame toekomst!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Mook en Middelaar om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Mook en Middelaar.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Mook en Middelaar, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Mook en Middelaar hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Mook en Middelaar.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bisselt, Heikant, Katerbosch, Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen en Riethorst.