Laadpaal plaatsen in gemeente Montfoort

Het is in ieders belang om in een mooie en schone leefomgeving te wonen. Daarom is het noodzakelijk om samen te werken aan de toekomst. De gemeente Montfoort beseft dit en werkt daarom samen met particulieren, woningcorporaties en bedrijven aan een duurzame toekomst. Als groene energieleverancier dragen wij hier natuurlijk graag aan bij. Daarom hebben we besloten om in de gemeente Montfoort, maar ook in de rest van Nederland, elektrische laadpalen te plaatsen. Zo maken wij het rijden in elektrische voertuigen net zo toegankelijk als rijden in een ‘gewone’ auto.

Werkt u ook mee aan een duurzame toekomst? Dan kunt u op deze pagina handige informatie vinden. U zult merken dat een laadpaal plaatsen in gemeente Montfoort lang niet zo ingewikkeld is. Waar wacht u nog op? Vraag nu een laadpaal aan op een locatie naar keuze.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Montfoort en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Montfoort.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Montfoort mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Montfoort een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Montfoort hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Montfoort.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achthoven-West, Blokland, Cattenbroek, Heeswijk, Linschoten, Mastwijk en Montfoort.