Laadpaal plaatsen in gemeente Montferland

Gemeente Montferland stimuleert huiseigenaren om hun woning energiezuiniger te maken. Een energiezuinige woning verbruikt namelijk minder gas en elektriciteit. Dit draagt bij aan een duurzamer Montferland. ENGIE vindt dit een goede zaak. Een ontwikkeling die ook bijdraagt aan een duurzame samenleving is elektrisch rijden. ENGIE ziet dat elektrisch rijden steeds meer terrein wint en wil dit stimuleren. Hoe? Door in heel Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over het tanken.

Rijdt u al elektrisch en wilt u graag meer oplaadpunten in uw gemeente? Stuur dan nu een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Montferland. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of op een ander door u gekozen locatie in uw gemeente? ENGIE regelt het! Wilt u meer informatie? Op deze pagina hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld, zodat u straks precies weet waar u aan toe bent. Samen naar een duurzaam Montferland. U helpt toch ook?

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Montferland om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Montferland en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Montferland.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Montferland een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Montferland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Montferland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Heerenberg, Azewijn, Beek, Braamt, Didam, Friesland, Greffelkamp, Heide, Holthuizen, Kilder, Klein-Azewijn, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Oud-Dijk, Stokkum, Vethuizen, Vinkwijk, Wijnbergen en Zeddam.