Laadpaal plaatsen in gemeente Molenwaard

De gemeente Molenwaard werkt samen met haar inwoners en ondernemers om de gemeente duurzamer te maken. Op veel daken zijn zonnepanelen geplaatst en er wordt steeds vaker gekozen voor groene energie. ENGIE, als groene energieleverancier, ondersteunt deze initiatieven. Wij dragen bij aan duurzaamheid door een netwerk van laadpalen in heel Nederland te faciliteren. Zo stimuleren we elektrisch vervoer; het vervoer van de toekomst!

Denkt u er ook over om elektrisch te gaan rijden of doet u dat al? U kunt zelf een laadpaal laten plaatsen in gemeente Molenwaard. ENGIE voldoet namelijk aan alle wettelijk gestelde eisen en regelt het voor u. U heeft de mogelijkheid om een laadpaal bij u thuis, bij uw werk of langs de openbare weg te plaatsen. Waar dat voor u maar handig is. Elektrisch rijden wordt zo bereikbaar voor iedereen! Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over het plaatsen van een laadpaal.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Molenwaard, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Molenwaard hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Molenwaard.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bleskensgraaf, Brandwijk, De Donk, Gelkenes, Gijbeland, Goudriaan, Graafland, Groot-Ammers, Kinderdijk, Kooiwijk, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Ottoland, Oud-Alblas, Streefkerk, Vuilendam, Waal en Wijngaarden.