Laadpaal plaatsen in gemeente Mill en Sint Hubert

Mill en Sint Hubert gaat voor groen. De gemeente wil een gezonde, aantrekkelijke en veilige leefomgeving creëren voor zowel de huidige als toekomstige generaties. Dit kunnen wij als duurzame energieleverancier alleen maar aanmoedigen! Daarom helpen wij de gemeente Mill en Sint Hubert groener te worden met het plaatsen van elektrische laadpalen. Als inwoner van de gemeente kunt u door ENGIE een laadpaal laten plaatsen bij uw woning, uw werk en zelfs langs de openbare weg. Zo maken we elektrisch rijden samen voor steeds meer mensen toegankelijk.


Bent u klaar voor een groenere gemeente? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in gemeente Mill en Sint Hubert! Alle nuttige informatie over het laten plaatsen van een laadpaal hebben wij voor u gebundeld. U leest het op deze overzichtelijke pagina. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Mill en Sint Hubert.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Mill en Sint Hubert, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Mill en Sint Hubert hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Mill en Sint Hubert.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Borneo, Bruggen, De Berg, De Boer, De Dellen, De Gagel, De Hoef, Langenboom, Meeren, Mill, Molengat, Sint Hubert, Wilbertoord en Zuid-Carolina.