Laadpaal plaatsen in gemeente Midden-Drenthe

Midden-Drenthe voorziet in 2020 voor het grootste aandeel via duurzame bronnen in haar energievoorziening, is het streven van de gemeente. Een van de groene elektriciteitsbronnen zal het Energie Transitie Park (ETP) bij Wijster zijn. Daarnaast stimuleert gemeente Midden-Drenthe het elektrisch rijden bij ondernemers en particulieren. Hoe mooi zou het zijn om die beide visies te combineren? ENGIE brengt groene energie en bereikbaar elektrisch rijden dichter bij elkaar.

Dat gaan we bereiken door het plaatsen van een laadpalen-netwerk in heel Nederland, waaronder de gemeente Midden-Drenthe. U kunt zelf een laadpaal aanvragen om deze te plaatsen bij uw werk, uw huis of gewoon langs de openbare weg. ENGIE voldoet aan alle eisen die gemeente Midden-Drenthe hiervoor heeft gesteld, zodat u zich er niet druk om hoeft te maken. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Hier hebben wij de belangrijkste informatie die u nodig hebt verzameld en weet u precies waar u aan toe bent!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Midden-Drenthe, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Midden-Drenthe hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Midden-Drenthe.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Alting, Balinge, Beilen, Beilervaart, Bovensmilde, Brunsting, Bruntinge, De Polle, Drijber, Elp, Eursing, Eursinge, Garminge, Hijken, Hijkersmilde, Holthe, Hoogersmilde, Hooghalen, Klatering, Laaghalen, Laaghalerveen, Lieving, Makkum, Mantinge, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Norgervaart, Oranje, Orvelte, Rheeveld, Smalbroek, Smilde, Spier, Stuifzand, Ter Horst, Tiendeveen, Westerbork, Wijster, Witteveen, Zuidveld en Zwiggelte.