Laadpaal plaatsen in gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland zet zich actief in voor het bevorderen van duurzaamheid. Zo stelde de gemeente in november 2016 een Energievisie op waarin gesproken wordt over het streven naar CO2-reductie. Midden-Delfland versterkt haar imago van groene gemeente door subsidies te verlenen voor het verwijderen van asbestdaken, de plaatsing van zonnepanelen en nog veel meer milieuvriendelijke maatregelen. Verder heeft de gemeente besloten dat ze in 2040 energieneutraal wil zijn. Een mooi streven, vinden we bij ENGIE! Als groene energiemaatschappij zijn wij ook altijd op zoek naar manieren om de wereld een stukje groener te maken. Daarom hebben wij besloten om het elektrisch rijden in de gemeente Midden-Delfland te stimuleren.

Kies ook voor een schoner milieu: kies voor elektrisch rijden! ENGIE plaatst elektrische laadpalen op alle plekken die voor u handig zijn. Hierbij kunt u denken aan een laadpaal bij u thuis, op uw werk of bijvoorbeeld langs de openbare weg. Wij kunnen deze plaatsing garanderen, omdat wij voldoen aan alle eisen die gemeente Midden-Delfland stelt aan het plaatsen van elektrische oplaadpunten. Waar wacht u nog op? Zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzame toekomst!


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Midden-Delfland om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Midden-Delfland.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Midden-Delfland een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Midden-Delfland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Midden-Delfland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Woudt, Burgersdijk, Den Hoorn, Gaag, Hodenpijl, Maasland, Negenhuizen, Schipluiden, Ter Lucht en Zouteveen.