Laadpaal plaatsen in gemeente Middelburg

Gemeente Middelburg is een groot voorstander van duurzaam autorijden. Rijden op elektriciteit veroorzaakt namelijk geen schadelijke uitstoot, wat op termijn zal zorgen voor een verbetering van de luchtkwaliteit. En een verbetering van de luchtkwaliteit is natuurlijk belangrijk voor ons allemaal! Middelburg heeft al enkele openbare elektrische oplaadpunten voor auto's geplaatst in de gemeente. Dit juichen wij bij ENGIE toe! Wij willen samen met gemeente Middelburg werken aan een duurzame toekomst. Daarom plaatsen wij overal in de gemeente elektrische oplaadpunten voor auto's.

Wilt u graag een aanvraag insturen voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Middelburg? Dat kan! ENGIE kan waar u maar wilt elektrische oplaadpunten plaatsen. Laadt u bijvoorbeeld liever uw elektrische auto thuis op? Wij kunnen ervoor zorgen dat er een laadpaal op uw eigen terrein geplaatst wordt. Natuurlijk is het soms niet mogelijk om een laadpaal op uw erf te laten plaatsen. In zo'n geval kunt u ook een aanvraag doen voor een laadpaal bij uw werk of langs de openbare weg. Wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de gemeente Middelburg voor het plaatsen van een laadpaal. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Middelburg en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Middelburg.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Middelburg een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Middelburg hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Middelburg.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Arnemuiden, Brigdamme, Kleverskerke, Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland, Nieuw-Abeele, Oudedorp, Schellach en Sint Laurens.