Laadpaal plaatsen in gemeente Meppel

De gemeente Meppel heeft ambities om volledig CO2 neutraal te worden. Door in de toekomst geen gebruik meer te maken van eindige fossiele brandstoffen wordt bijgedragen aan het minimaliseren van klimaatverandering. De gemeente ondersteunt graag initiatieven die door de samenleving en bedrijven worden opgestart en leiden tot de gewenste duurzame energieopwekking. Dat horen wij bij ENGIE graag!

Elektrisch rijden faciliteren staat ook bij ons hoog op de agenda. Wij zijn een van de voortrekkers in het vergroenen van de energiemarkt en hebben al in gemeenten door het hele land laadpalen mogen plaatsen. Goed om te weten: wij voldoen aan de eisen van de gemeente Meppel om een laadpaal ook langs de openbare weg te mogen plaatsen. Bent u ook klaar voor een toekomst waar iedereen elektrisch rijdt? Wij hebben alvast handige informatie over het plaatsen van een laadpaal in gemeente Meppel voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Meppel en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Meppel.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Meppel een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Meppel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Meppel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Broekhuizen, De Schiphorst, Kolderveen, Kolderveense Bovenboer, Meppel, Nijeveen, Nijeveense Bovenboer en Rogat.