Laadpaal plaatsen in gemeente Menterwolde

De bewoners van Menterwolde zijn al een aantal jaren bezig om hun gemeente te verduurzamen. Op heel wat huizen in de gemeente zijn inmiddels zonnepanelen geplaatst en ook is een zonneweide aangelegd waar panelen worden geïnstalleerd. ENGIE juicht deze initiatieven toe. Als groene energieleverancier willen wij het gebruik van schone energie in de gemeente Menterwolde nog meer stimuleren.


Ziet u elektrisch rijden ook wel zitten en wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Menterwolde? ENGIE regelt het voor u! We kunnen een laadpaal plaatsen in de gemeente Menterwolde op uw eigen grond of langs de openbare weg. Wij voldoen namelijk aan alle wettelijk gestelde eisen om dit te regelen. Informatie over het aanvragen van een laadpaal vindt u hieronder. Samen werken we aan een schoon Menterwolde!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Menterwolde en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Menterwolde.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Menterwolde, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Menterwolde hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Menterwolde.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Veen, Beneden Veensloot, Borgercompagnie, Boven Veensloot, Duurkenakker, Korengarst, Meeden, Muntendam, Noordbroek, Noordbroeksterhamrik, Spitsbergen, Stootshorn, Tripscompagnie, Tusschenloegen, Tussenklappen, Uiterburen, Veenhuizen, Westeind en Zuidbroek.