Laadpaal plaatsen in gemeente Menameradiel

Gemeente Menameradiel beschrijft in haar programmabegroting de kern van haar ambitie: samen streven naar een veilige, milieubewuste en duurzame leefomgeving. Een mooie doelstelling, vinden wij bij ENGIE. Want een groenere toekomst? Die creëer je samen! Steeds meer Nederlanders kiezen voor elektrisch rijden. Wij willen deze verandering graag stimuleren. Daarom hebben wij als doel om door heel Nederland elektrische oplaadpunten te plaatsen. Zo is schone energie altijd binnen handbereik!


Bij ENGIE voldoen we aan alle eisen die gemeente Menameradiel stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Wilt u een laadpaal laten plaatsen bij uw woning, uw werkplek of gewoon langs de weg? ENGIE regelt het voor u! Hieronder hebben wij handige informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Menameradiel.

Laadpaal installeren bij uw huis

Heeft u een eigen oprit of carport? Dan bent u vrij om een laadpaal bij uw woning te installeren. U kunt kiezen tussen een laadpaal of een wandmodel, met één of twee oplaadpunten. Al onze laadoplossingen worden geleverd in een geheel verzorgd pakket, inclusief installatie. Benieuwd naar de kosten? In ons offerteformulier krijgt u direct een indicatie van de kosten van de door u gekozen laadpaal. Wanneer u geen eigen oprit of carport heeft, kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen bij de Gemeente Menameradiel.

Ook aan de echte doe-het-zelver is gedacht. Eventueel kan ENGIE, ook in de Gemeente Menameradiel, zorgen dat uw laadpaal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld. U kunt de laadpaal dan zelf installeren, waarna de installatie door ons wordt gecontroleerd.

In uw gemeente een laadpaal van de zaak

Steeds meer ondernemers en werknemers gaan elektrisch rijden, waardoor de vraag naar laadpunten gestaag toeneemt. Logisch dus dat u denkt aan laadpunten voor uw bedrijf. Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders om hen een extra service te bieden. U hebt de keuze uit verscheidene laadoplossingen. Features die u bij onze zakelijke laadpalen kunt verwachten zijn:

  • Al uw laadpalen gekoppeld in 1 systeem voor beheer en onderhoud
  • Zelf de tarieven bepalen
  • Inzicht in de laadsessies
  • Eenvoudig factureren
  • Laadpassen koppelen

Een laadpaal van het bedrijf en de gebruikte stroom zijn belastingvrij. Laat bij uw onderneming in de gemeente Menameradiel een laadpaal plaatsen. Samen maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar, zowel privé als op de zaak.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Menameradiel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Berltsum / Berlikum, Bitgum / Beetgum, Bitgummole / Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Deinum, Dronryp / Dronrijp, Ingelum / Engelum, Marsum / Marssum, Menaam / Menaldum, Ritsumasyl / Ritsumazijl, Skingen / Schingen, Slappeterp en Wier.