Laadpaal plaatsen in gemeente Meierijstad

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, zo ook in de gemeente Meierijstad. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto, maar helaas is er nog niet voor iedereen een geschikte plek om elektrisch te tanken. Daarom zet ENGIE zich in om een groot netwerk van elektrische laadpalen te realiseren. Als inwoner van de gemeente Meierijstad kunt u daarbij helpen! Laat een laadpaal plaatsen bij bijvoorbeeld uw woning of uw werk. Zo kunt u uw auto altijd op een vertrouwde plek opladen en helpt u mee elektrisch rijden toegankelijker te maken.


Rijdt u al elektrisch? Vraag vandaag nog uw laadpaal aan in de gemeente Meierijstad. Wij voldoen aan alle eisen om binnen uw gemeente laadpalen te plaatsen. Zelfs langs de openbare weg kunnen wij een oplaadpunt realiseren! Alle relevante informatie over het aanvragen en plaatsen van een laadpaal hebben wij gebundeld. U leest het op deze handige pagina!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Meierijstad hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Meierijstad.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Ven , (De) Laren , Achterste Hermalen, Beukelaar, Boerdonk, Bolst, Borne, Boskant, Bus, De Bus, De Kempkens, Dijk, Doornhoek, Dorshout, Driehuizen, Eerde, Elde, Erp, Everse, Ham, Havelt, Hermalen, Heuvel, Heuvelberg, Ho(o)gebiezen , Hoek, Hoeves, Houterd, Hurkske, Kapeleind, Keldonk, Koevering, Kraanmeer, Kremsel , Lagebiezen, Lieseind, Looieind, Maria-Heide / Mariaheide , Meijldoorn, Morsche Hoef, Mosbulten, Nijnsel, Oetelaar, Olland, Rijkerbeek, Schijndel, Schoor, Sint-Oedenrode, Veghel, Vernhout, Willebrordushoek, Zijtaart, Zondveld en Zwijnsbergen.