Laadpaal plaatsen in gemeente Meerssen

In het begin van 2017 is de gemeente Meerssen begonnen samen te werken met de stichting Dubbel Duurzaam en de Natuur- en Milieufederatie Limburg. Het doel van dit project is het verduurzamen van Meerssen. Onderdeel hiervan is het stimuleren van elektrisch vervoer. Dit zorgt namelijk voor een verminderde uitstoot van CO2 en hierdoor ontstaat er een gezondere leefomgeving. Bij ENGIE vinden we dit een mooi initiatief dat we graag ondersteunen. Dat doen we door in de gemeente Meerssen laadpalen te plaatsen, zodat elektrisch rijden bereikbaar wordt voor iedereen!

We voldoen aan alle eisen die de gemeente stelt om laadpalen te mogen plaatsen. Geef vandaag nog aan dat u een laadpaal wilt plaatsen in gemeente Meerssen. Wij zorgen er dan voor dat er een laadpaal bij u in de buurt wordt geplaatst: bij u thuis, op uw werk of langs een openbare weg. Hieronder staat informatie over het plaatsen van een laadpaal. Samen gaan we voor een duurzame toekomst!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Meerssen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Meerssen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Meerssen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Meerssen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Meerssen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Meerssen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aan de Maas / Geulle aan de Maas, Broekhoven, Brommelen, Bunde, Geulle, Hulsen, Humcoven, Hussenberg, Kasen, Meerssen, Moorveld, Oostbroek, Raar, Rothem, Schietecoven, Snijdersberg, Stommeveld, Ulestraten, Voulwames, Waterval, Weert en Westbroek.