Laadpaal plaatsen in gemeente Medemblik

De gemeente Medemblik heeft zich een bijzonder doel gesteld voor 2020, namelijk: '20-20-20'. Dit houdt in dat ze de CO2-uitstoot in de gemeente willen verminderen met 20%, het energieverbruik willen verlagen met 20% en 20% meer duurzame energie willen opwekken. Om dit doel te bereiken stimuleert de gemeente onder andere haar inwoners om hun woning te verduurzamen en worden inwoners en bedrijven aangemoedigd om over te stappen op elektrisch rijden. Bij ENGIE vinden we dat Medemblik goed bezig is! Als groene energieleverancier weten wij hoe belangrijk het is om samen te werken aan een duurzame toekomst. Daarom willen wij de gemeente hierin graag ondersteunen. Door overal in de gemeente oplaadpunten voor elektrische auto's plaatsen, wordt elektriciteit tanken straks net zo gewoon als het tanken van fossiele brandstoffen.

Vraag vandaag nog de plaatsing van een laadpaal in de gemeente Medemblik aan! ENGIE kan een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk, maar ook op openbare plekken. Wij voldoen namelijk aan alle regels die gemeente Medemblik stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Meer weten? Op onderstaande pagina hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Zo werken we samen aan een duurzaam Medemblik!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Medemblik, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Medemblik hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Medemblik.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Broerdijk, De Buurt, Hauwert, Het Westeinde, Lambertschaag, Lekermeer, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Veldhuis, Wadway, Wervershoof, Wijzend, Wognum, Zwaagdijk, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West.