Laadpaal plaatsen in gemeente Marum

In het Groninger Westerkwartier is de overheid al jarenlang aan het inzetten op een verduurzaming van het beleid. Ook Marum doet aan dit traject mee. De gemeente Marum streeft naar een overgang richting duurzame energiebronnen door de politiek en onder inwoners. Daarom stimuleert de gemeente het opzetten van duurzame projecten op langere termijn. ENGIE heeft hetzelfde langetermijndoel als de gemeente Marum, namelijk de duurzaamheid in de regio vergroten. ENGIE doet dit door overal in de gemeente Marum laadpalen te plaatsen ter bevordering van elektrisch vervoer. Doe mee met deze positieve duurzaamheidstrend en laat zelf een laadpaal plaatsen in gemeente Marum! Dat kan zowel particulier, als bedrijfsmatig.


Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto in Marum laten plaatsen? ENGIE regelt het voor u! Informatie over het aanvragen van een laadpaal vindt u op deze pagina. Samen maken we ons sterk voor een duurzamer klimaat!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Marum.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Marum.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Marum mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Marum een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Marum hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Marum.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bakkerom, Boerakker, De Haar, De Jammer, De Wilp, Hamrik, Jonkersvaart, Keuningswijk, Lucaswolde, Marum, Niebert, Noordwijk, Nuis, Willemstad en Zethuis.