Laadpaal plaatsen in gemeente Maastricht

De gemeente Maastricht wil in 2030 klimaatneutraal zijn en overstappen op duurzame energiebronnen. Een positieve doelstelling, want op die manier kunnen nog veel generaties van het mooie Maastricht genieten. Een eenvoudige manier om zelf te zorgen voor een groenere gemeente is door over te stappen op een elektrische auto. Met elektrisch vervoer dringen we namelijk de CO2-uitstoot terug en houden we de lucht schoon. Daarnaast bespaart u geld, want elektrisch tanken is een stuk goedkoper dan het tanken van benzine of diesel! ENGIE zorgt ervoor dat u uw elektriciteit kunt tanken waar u dat wilt. Wij plaatsen namelijk laadpalen voor elektrische auto’s in de gemeente Maastricht.


Helpt u mee Maastricht groener te maken? Door een laadpaal te laten plaatsen in uw gemeente creëren we samen een groter netwerk van laadpalen. Zo wordt elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk! Lees hieronder meer informatie over de laadpalen en werkwijze van ENGIE. U weet precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Maastricht.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Maastricht, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Maastricht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Maastricht ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Borgharen, Itteren en Maastricht.