Laadpaal plaatsen in gemeente Maassluis

Gemeente Maassluis maakt zich hard voor een duurzaam milieu. In 2012 nam de gemeente Maassluis het besluit om in 2014 een volledig CO2-neutrale gemeente te zijn. De gemeente heeft hiervoor een zogenaamde 'Roadmap Energiebesparing' opgesteld. Maassluis zet onder meer in op collectieve inkoop van zonnepanelen, vervanging van CV-ketels, gebruik van meer LED-verlichting en het zoveel mogelijk isoleren van (overheids)gebouwen. Ook het stimuleren van elektrisch rijden maakt onderdeel uit van de duurzaamheidsplannen van de gemeente Maassluis. Dit zijn uiteraard prachtige initiatieven, die door ENGIE volledig ondersteund worden. Want ook wij streven voortdurend naar meer duurzaamheid en een schonere leefomgeving. Daarom heeft ENGIE het voortouw genomen bij het plaatsen van laadpalen in Maassluis en de regio.


Wilt u ook uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Maassluis? Wij helpen u hier graag bij! Doordat wij voldoen aan alle gestelde eisen van de gemeente, kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk, maar ook langs één van de openbare wegen. Meer weten? Bekijk direct alle informatie omtrent het plaatsen van laadpalen!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Maassluis en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Maassluis.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Maassluis, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Maassluis hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.