Laadpaal plaatsen in gemeente Maasgouw

Bent u al bekend met het milieubeleidsplan van gemeente Maasgouw? Hierin staan de milieudoelstellingen beschreven. Dit betreft ook het verkeer en het vervoer, voornamelijk op het gebied van CO2-uitstoot die Maasgouw kan verminderen. Wij willen de doelstelling helpen behalen door elektrisch rijden bereikbaarder te maken voor inwoners van Maasgouw. Dat doen we door overal in de gemeente laadpalen te plaatsen. Door laadpalen te plaatsen in Maasgouw maken wij het tanken gemakkelijker voor u en dragen we bij aan een gezonde toekomst. 

ENGIE plaatst laadpalen waar u wilt! Wij voldoen aan alle regels om laadpalen te plaatsen bij u thuis, op uw werk of zelf langs een openbare weg. Meer informatie over de aanvraag van een laadpaal hebben we op deze pagina voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Maasgouw.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Maasgouw, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Maasgouw hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Maasgouw.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baarstraat, Beegden, Bilt, Brandt, Eiland, Heel, Het Vonderen, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Osen, Panheel, Pol, Stevensweert, Thorn, Weerd en Wessem.