Laadpaal plaatsen in gemeente Losser

Wist u dat het gemeentehuis van Losser zo’n 30% van zijn stroom uit zonnepanelen haalt?

Het laat zien hoe belangrijk de gemeente duurzaamheid vindt. Ook wint elektrisch rijden steeds meer terrein. Rijdt u al elektrisch? Dan is het goed om te weten dat ENGIE kan helpen om dit nog comfortabeler te maken. Ons doel is om een netwerk van laadpalen door heel Nederlands aanleggen. ENGIE assisteert u in het uitzoeken van elektrische laadpalen die we bij u thuis of op uw werk kunnen plaatsen. Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Lossen stelt aan het plaatsen van deze palen, zelfs langs de openbare weg!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden om thuis elektrisch te tanken? Hieronder hebben wij de belangrijkste informatie gebundeld over elektrische laadpalen in Losser. Zo weet u precies wat er mogelijk is in uw situatie!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Losser mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Losser hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Losser.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beuningen, De Lutte, Glane, Glane-Beekhoek, Losser, Mekkelhorst en Overdinkel.