Laadpaal plaatsen in gemeente Losser

Wist u dat het gemeentehuis van Losser zo’n 30% van zijn stroom uit zonnepanelen haalt?

Het laat zien hoe belangrijk de gemeente duurzaamheid vindt. Ook wint elektrisch rijden steeds meer terrein. Rijdt u al elektrisch? Dan is het goed om te weten dat ENGIE kan helpen om dit nog comfortabeler te maken. Ons doel is om een netwerk van laadpalen door heel Nederlands aanleggen. ENGIE assisteert u in het uitzoeken van elektrische laadpalen die we bij u thuis of op uw werk kunnen plaatsen. Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Lossen stelt aan het plaatsen van deze palen, zelfs langs de openbare weg!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden om thuis elektrisch te tanken? Hieronder hebben wij de belangrijkste informatie gebundeld over elektrische laadpalen in Losser. Zo weet u precies wat er mogelijk is in uw situatie!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Losser.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Losser.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Losser mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Losser een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Losser hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Losser.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beuningen, De Lutte, Glane, Glane-Beekhoek, Losser, Mekkelhorst en Overdinkel.