Laadpaal plaatsen in gemeente Loppersum

Duurzaamheid staat hoog op de agenda in de gemeente Loppersum. De gemeente heeft de ambitie om in 2030 volledig onafhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. De energieconsumptie van de gemeentelijke instellingen moet zelfs in 2020 al helemaal fossielvrij zijn. De inwoners van gemeente Loppersum zijn duidelijk ambitieus, en ENGIE juicht dat natuurlijk toe. Wij, als groene energieleverancier, willen de ambitieuze plannen van de gemeente graag helpen slagen. Wij willen de toegankelijkheid van elektrisch autorijden vergroten door het plaatsen van laadpalen in de hele gemeente.

Wilt u een laadpaal laten plaatsen in gemeente Loppersum? ENGIE helpt u met alle plezier verder. Niet enkel hebben we ruime ervaring met de plaatsing, maar we voldoen ook aan de benodigde regelgeving. We kunnen op die manier dus altijd een wenselijke plek vinden, en voor u een laadpaal plaatsen in gemeente Loppersum: bij het bedrijf, aan huis, of aan de openbare weg.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Loppersum en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Loppersum.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Loppersum mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Loppersum een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Loppersum hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Loppersum.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Zandstervoorwerk, 't Zandt, Eekwerd, Eekwerderdraai, Eenum, Enzelens, Fraamklap, Garrelsweer, Garsthuizen, Hoeksmeer, Honderd, Huizinge, Kolhol, Leermens, Loppersum, Lutjerijp, Lutjewijtwerd, Merum, Middelstum, Oosterwijtwerd, Startenhuizen, Stedum, Stork, Toornwerd, Westeremden, Westerwijtwerd, Wirdum, Wirdumerdraai, Zeerijp en Zijldijk.