Laadpaal plaatsen in gemeente Loon op Zand

Duurzaamheid is in de gemeente Loon op Zand een belangrijk onderwerp. Samenwerken staat hierbij centraal. Ook bij de opkomst van elektrisch rijden is samenwerken een belangrijk punt. Samen kunnen we er namelijk voor zorgen dat elektrisch vervoer voor iedereen toegankelijk wordt! ENGIE zorgt hiervoor, samen met u. Als elektrisch rijder kunt u door ons laadpalen laten plaatsen in Loon op Zand. Zo kunt u uw auto opladen waar u dat wilt en helpt u tegelijkertijd mee het netwerk van laadpalen te vergroten.


Rijdt u al elektrisch of bent u van plan over te stappen op een elektrische auto? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in Loon op Zand! Bijvoorbeeld bij uw woning of uw werk. Maar zelfs langs de openbare weg mogen wij laadpalen voor u plaatsen. Alles wat u moet weten over de aanvraag en plaatsing van elektrische laadpalen vindt u hieronder. Wel zo prettig, want dan weet u precies waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Loon op Zand en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Loon op Zand.

Laadpaal plaatsen bij u thuis

Een eigen laadpaal thuis heeft veel voordelen. Zo bent u nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van laadpalen in uw buurt en hoeft u uw auto na het opladen niet meer te verplaatsen. Wanneer u een eigen oprit of carport heeft, kunt u een laadpaal of wandmodel laten installeren. Ook kunt u kiezen voor een dubbele uitvoering, zodat u twee auto’s tegelijk kunt opladen. Wij leveren onze laadpalen altijd inclusief installatie, maar ook wanneer u de laadpaal liever zelf installeert, zijn er mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de kosten van een laadpaal? Wanneer u het offerteformulier invult, krijgt u direct een indicatie van prijs van de door u gekozen laadpaal.

Laadoplossingen speciaal voor uw bedrijf

U zoekt een oplaadpunt voor elektrische auto's voor uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek, wat betekent dat ook u unieke wensen heeft. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan laadpalen bij een enkele parkeerplaats of voor in een parkeergarage? Wij vinden dat elk bedrijf maatwerk verdient. Daarom bekijken we per bedrijf wat nodig is om optimaal voor te bereiden op de toename van elektrische mobiliteit. Met ons complete pakket kunt u uw medewerkers altijd maximale service bieden, thuis, onderweg en op al uw kantoorlocaties.

ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. U kunt zelf bepalen of u een vergoeding vraagt voor de geleverde stroom, u heeft volledig inzicht in verbruik en u kunt makkelijk privé gemaakte energiekosten zakelijk verrekenen. In de gemeente Loon op Zand hebben we al regelmatig een of meerdere zakelijke laadpalen bij bedrijven mogen installeren. Is uw parkeergelegenheid het volgende project?

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Loon op Zand.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Moer, Duiksehoef, Kaatsheuvel, Kraanven, Land van Kleef, Loon op Zand, Loons Hoekje, Moleneind, Molenstraat en Sprangsevaart.