Laadpaal plaatsen in gemeente Lochem

Gemeente Lochem wil samen met inwoners en bedrijven klimaatverandering tegengaan en de schone, leefbare wereld behouden. Daarom heeft zij zichzelf ten doel gesteld om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. Dit vinden wij bij ENGIE een prachtig doel! Als leider van de groene energiemarkt, weten we dat elektrisch rijden bijdraagt aan een schone duurzame wereld. Daarom willen we in heel Nederland laadpalen plaatsen om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen meer te maken over het elektrisch tanken!

Wilt u ook een laadpaal laten plaatsen in gemeente Lochem? ENGIE regelt het! U kunt een laadpaal plaatsen op uw werk, bij u thuis of langs de openbare weg. Wilt u meer informatie? Op deze pagina hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Een duurzaam Lochem, dat wilt u toch ook?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Lochem en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Lochem.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Lochem een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Lochem hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Lochem.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: (De) Wippert, Almen, Ampsen, Armhoede, Barchem, Boschheurne, De Schoolt, Eefde, Epse, Exel, Exel-Tol, Gorssel, Groot-Dochteren, Harfsen, Joppe, Klein-Dochteren, Kring van Dorth, Laren, Lochem, Nettelhorst, Oolde, Quatre Bras en Zwiep.