Laadpaal plaatsen in gemeente Lisse

De gemeente Lisse en haar inwoners zijn al jarenlang bezig om hun leefomgeving op alle mogelijke manieren te verduurzamen. Zo kunnen inwoners die energiebesparende maatregelen willen nemen een subsidie over vergoeding krijgen, is er een duurzaamheidsplatform opgericht en is de gemeente een duurzaam bouwloket begonnen. Gemeente Lisse is goed bezig, vinden we bij ENGIE! Wij willen namelijk ook het leefklimaat verbeteren. Dit doen wij onder andere door overal in Nederland laadpalen te plaatsen. Hierdoor wordt elektrisch tanken straks net zo gewoon als het tanken van fossiele brandstoffen!

ENGIE helpt u graag energiezuinig én milieuvriendelijk op weg! Wilt u een laadpaal laten plaatsen in de gemeente Lisse? ENGIE voldoet aan alle eisen voor het plaatsen van een elektrisch oplaadpunt in deze gemeente: of dit nu op uw erf is, bij uw werk of langs de openbare weg. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alle informatie verzameld die u moet weten!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Lisse.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Lisse mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Lisse een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Lisse hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Lisse ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Engel, Halfweg en Lisse.