Laadpaal plaatsen in gemeente Lingewaard

We moeten zuinig zijn op onze aarde en daarom is duurzaamheid een belangrijk thema voor veel gemeenten. Zo ook voor de gemeente Lingewaard. Om een stap te zetten richting een duurzamer Lingewaard, zet de gemeente zich in voor duurzame ontwikkelingen. Eén van die ontwikkelingen is de transitie naar elektrisch rijden. ENGIE vindt dit een goede ontwikkeling. Om elektrisch rijden nog aantrekkelijker maken door overal in het land laadpalen te plaatsen. Op deze manier is elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en hoeft niemand zich zorgen te maken over het opladen van de auto.

Wilt u een laadpaal bij u thuis, op het werk of op een andere door u gekozen locatie plaatsen? ENGIE maakt dit mogelijk! Wij voldoen aan alle regels die gelden voor het plaatsen van een laadpaal in de gemeente Lingewaard. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Op naar een duurzaam Lingewaard. U helpt toch ook?

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Lingewaard hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Lingewaard.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Angeren, Baal, Bemmel, Bergerden, Boerenhoek, De Pas, Doornenburg, Doornik, Flieren, Gendt, Haalderen, Hoeve, Huissen, Hulhuizen, Kapel, Klein Baal, Kommerdijk, Loo, Looveer, Ressen, Sterreschans, Vossenpels, Zandheuvel en Zandvoort.