Laadpaal plaatsen in gemeente Lingewaal

Gemeente Lingewaal zet zich sterk in voor duurzaamheid. Zo hebben zij energiebesparende maatregelen genomen in het gemeentehuis, kopen ze duurzaam in, maken gebruik van groene stroom en stimuleren inwoners en bedrijven om duurzame keuzes te maken. Een voorbeeld van een duurzame keuze is om over te stappen naar elektrisch vervoer. Elektrisch rijden draagt namelijk bij aan een beter milieu omdat het geen schadelijke uitstoot veroorzaakt. Om deze overstap te stimuleren moet er een netwerk aan laadpalen worden geplaatst in Nederland. ENGIE wil dit netwerk aanleggen. En u kunt hierbij helpen! Wij voldoen aan alle gestelde eisen van uw gemeente en kunnen daardoor overal een laadpaal plaatsen. Bij u thuis, op uw werk of langs de weg, ENGIE maakt het mogelijk!

Rijdt u al elektrisch en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een laadpaal te plaatsen in uw gemeente? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen werken we toe naar een groener Lingewaal!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Lingewaal.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Lingewaal mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Lingewaal een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Lingewaal hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Lingewaal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Asperen, Herwijnen, Heukelum, Leuven, Spijk, Vogelswerf en Vuren.