Laadpaal plaatsen in gemeente Lelystad

Lelystad wil in 2025 energieneutraal zijn. Hiervoor zal er binnen de gemeentegrenzen net zoveel duurzame energie opgewekt moeten worden als dat er verbruikt wordt. Dit kan bereikt worden door energie te besparen, door het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen of door zelf meer duurzame energie te produceren. Een goed alternatief voor rijden op fossiele brandstoffen is elektrisch rijden. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor deze vorm van vervoer. ENGIE wil als groene energieleverancier deze ontwikkeling graag stimuleren. Daarom plaatsen wij laadpalen in de gemeente Lelystad en de rest van Nederland. Zo kunt u altijd en overal elektrisch tanken!


Zet u ook die eerste stap op weg naar een duurzame toekomst? Vraag vandaag nog een laadpaal aan voor in de gemeente Lelystad! Bij ENGIE voldoen we aan alle eisenvoor het plaatsen van een laadpaal op eigen of openbaar terrein. Daardoor kunt u zelf kiezen waar u een laadpaal wilt laten plaatsen: bij u thuis, langs de weg of op het werk. Eén ding dat zeker is? U kunt straks overal elektrisch tanken!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Lelystad.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Lelystad.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Lelystad een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Lelystad hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.