Laadpaal plaatsen in gemeente Leidschendam-Voorburg

Duurzaamheid is in de politiek van de afgelopen jaren een belangrijk sleutelwoord geworden om beleid op uit te zetten. De gemeente Leidschendam-Voorburg is hier al jaren hard mee bezig, zo blijkt uit het beleidsplan "Op weg naar een duurzamer Leidschendam-Voorburg". De gemeente focust op vijf thema's: groen en biodiversiteit; water en klimaatadaptatie; afval en grondstoffen; gezonde leefomgeving; CO2-reductie en schonere energie. ENGIE is erg positief over het milieuvriendelijke beleid van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Wij ondersteunen de gemeente dan ook bij het duurzamer maken van de omgeving door op tal van plekken laadpalen voor elektrisch rijden te plaatsen. Zo maken we de overstap naar elektrisch autorijden een stukje makkelijker. Doet u ook mee?

Kies ook voor elektrisch rijden en laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in gemeente Leidschendam-Voorburg. We voldoen aan alle relevante regelgeving van de gemeente. U kunt een laadpaal thuis laten plaatsen, bij uw bedrijf of langs de openbare weg. Op deze pagina hebben we alle handige informatie voor u verzameld.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Leidschendam-Voorburg mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Leidschendam-Voorburg hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Leidschendam-Voorburg ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Leidschendam, Stompwijk, Voorburg en Wilsveen.