Laadpaal plaatsen in gemeente Leiderdorp

Leiderdorp is hard bezig om duurzamer te worden. De gemeente heeft duurzaamheid hoog op de agenda gezet en wil het CO2-verbruik drastisch omlaag brengen. Het doel is om CO2-neutraal te zijn in het jaar 2050 en om het verbruik van 2013 met 30 procent te verminderen tot het jaar 2025. Om dit te bereiken wordt ingezet op nieuwe vormen van energie. ENGIE juicht deze plannen toe en wil het schone energieverbruik nog meer stimuleren. Dit faciliteren we door laadpalen te plaatsen in gemeente Leiderdorp.

Denkt u er ook over om elektrisch te gaan rijden? ENGIE kan u helpen om een laadpaal te plaatsen in de gemeente Leiderdorp. Dit kan op uw eigen terrein, bijvoorbeeld bij uw woning of werk, maar het kan ook langs de openbare weg. Samen maken we Leiderdorp klimaatbestendig. Op naar een groene toekomst!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Leiderdorp.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Leiderdorp.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Leiderdorp, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Leiderdorp hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.