Laadpaal plaatsen in gemeente Leiden

De gemeente Leiden is al een aantal jaren bezig met het verschonen en verduurzamen van de stad. Een goed voorbeeld hiervan zijn de investeringen in het fietsnetwerk en in het openbaar vervoer. Ook het grote aantal zonnepanelen dat ondertussen is aangebracht geeft aan dat de inwoners van Leiden op de duurzame tour zijn. ENGIE moedigt deze verduurzaming aan. Als groene energieleverancier willen wij daarom ook in Leiden onze bijdrage leveren aan schoon energiegebruik: een laadpaal plaatsen in gemeente Leiden. Elektrisch rijden wordt zo voor iedereen bereikbaar!

Wilt u uw elektrische auto kunnen opladen en staat er nog geen laadpaal vlakbij uw huis of werk? ENGIE kan voor u een laadpaal plaatsen in gemeente Leiden! Wij voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor het plaatsen van laadpalen. Wij hebben alle informatie alvast voor u op een rijtje gezet. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u snel starten met uw aanvraag.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Leiden en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Leiden.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Leiden, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Leiden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.