Laadpaal plaatsen in gemeente Leeuwarderadeel

Gemeente Leeuwarderadeel hecht, net als veel andere gemeenten in Nederland, waarde aan duurzaamheid. ENGIE voelt zich als groene energiemaatschappij geroepen om dit te stimuleren. Want alleen samen bouwen we aan een duurzame toekomst! Wij zijn dan ook erg blij met de opkomst van elektrisch rijden. Omdat wij het belangrijk vinden dat deze duurzame vorm van vervoer voor iedereen toegankelijk is, plaatsen wij laadpalen door heel Nederland.

In de gemeente Leeuwarderadeel kunnen wij laadpalen plaatsen op alle plekken die u belangrijk vindt. Of dit nu bij huis is, op de zaak of gewoon langs de weg: ENGIE maakt het mogelijk! Hieronder hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld: zo weet u precies waar u aan toe bent.

Gemeente Leeuwarderadeel

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Leeuwarderadeel, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Leeuwarderadeel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Leeuwarderadeel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Haantje, Alde Leie / Oude Leije, Bartlehiem, Britsum, Feinsum / Finkum, Hyum / Hijum, Jelsum, Koarnjum / Cornjum, Stiens, Tichelwurk en Vrouwbuurtstermolen.