Laadpaal plaatsen in gemeente Leeuwarden

Leeuwarden vindt het belangrijk om te werken aan een duurzame, sterke gemeente. Zij zien duurzaamheid als een basis voor nieuwe ontwikkelingen in de samenleving. Wij hadden dit niet beter kunnen verwoorden! Bij ENGIE geloven wij in samen werken aan een mooie toekomst. Daarom zoeken wij naar effici├źnte energie-oplossingen die het dagelijks leven op een positieve manier kunnen veranderen. De eerste stap naar een groenere samenleving? Dat is elektrisch rijden. Deze ontwikkeling willen wij graag stimuleren door een netwerk van laadpalen door heel Nederland aan te leggen. Zo is groene energie altijd dichtbij!

De energie van morgen? Die maken wij vandaag al beschikbaar! Wilt u ook graag een laadpaal bij uw huis? Of op uw werk? ENGIE kan dit voor u regelen! Wij voldoen aan alle regels die de gemeente Heerenveen stelt voor het plaatsen van een laadpaal.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Leeuwarden.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Leeuwarden.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Leeuwarden mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Leeuwarden een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Leeuwarden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Leeuwarden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Abbengawier / Abbenwier, Aegum / Eagum, Domwier, Friens, Goutum, Grouw / Grou, Hempens / Himpens, Hoek, Idaard / Idaerd, Irnsum / Jirnsum, Leeuwarden / Ljouwert, Lekkum, Miedum, Naarderbuorren, Noordeind / Noardein, Roordahuizum / Reduzum , Snakkerburen / Snakkerbuorren, Swichum, Teerns / Tearns, Tjaard, Tsienzerbuorren, Vierhuis, Warga / Wergea, Warstiens, Wartena / Warten, Wirdum / Wurdum, Wytgaard / Wijtgaard en Zuiderburen.